De diensten van fietsenwinkel De Fietstoko in Vrouwenpolder op een rij!

Hierbij bieden we u een kort overzicht van de diensten van fietsenwinkel De Fietstoko in Vrouwenpolder.

Meer weten? Neem contact met ons op via de contactpagina en laat u vandaag nog informeren over de vele mogelijkheden en onze uitgebreide service. 

Onderdelen

Ook voor onderdelen en -accessoires bent u bij ons aan het juiste adres. Denk hierbij aan sloten, tassen, zadels, kinderzitjes, snelbinders, bellen, banden, verlichting, regenpakken, onderhoudsmiddelen en gereedschappen.

Bij onze fietsenwinkel vindt u wellicht het grootste aanbod van accessoires van de gehele regio Vrouwenpolder! Graag tot ziens bij De Fietstoko!

Verkoop

Bij De Fietstoko kunt u terecht voor het aanschaffen van een nieuwe fiets. Wij kunnen u fietsen laten zijn uit catalogussen van de topmerken Gazelle, Batavus, Sparta en Merida. Mocht u uw keuze hebben gemaakt, dan zorgen we ervaar dat de fiets zo snel mogelijk geleverd wordt.

Maar ook wanneer een nieuwe tweewieler niet binnen uw budget ligt, en u geen concessies wilt doen op het gebied van kwaliteit, kunt u bij ons terecht voor een kwalitatief goede occasion.

Reparatie & Onderhoud

In de werkplaats van onze fietsenwinkel in Vrouwenpolder kunt u terecht voor zowel onderhoud als voor reparaties. Het is belangrijk om regelmatig onderhoud te laten plegen aan uw fiets en om beginnende gebreken tijdig te verhelpen. Op deze manier voorkomt u problemen in een later stadium. Daarnaast rijdt een fiets veel prettiger als u hem goed onderhoudt en gaat hij dan ook een stuk langer mee.

Fietsverhuur

U kunt ook bij ons terecht voor het huren van stadsfietsen (1, 3 en 7 versnellingen), het huren van kinderfietsen, tandems en elektrische fietsen. Wij kunnen ook grote groepen voorzien van fietsen (ongeveer 45 personen).

Bel ons vandaag! 06-31954345